Dopdags

    Alma ska döpas! tid och datum är inte bestämt än men det blir nog troligtvis i Augusti i alla fall. Farmor har varit riktigt duktig tycker jag och ligger steget före, hon har sytt 2 st dopklänningar, så nu är det bara att välja. Det är lite olika storlekar på dem. Hoppas nu bara att Alma tycker om någon av klänningarna.

Alma 3 månader


Här sitter Alma med farmor hon är 3 månader, hon växer så det knakar, man ser mellan gångerna man ses att hon både har utvecklats och växt. Visst är hon jättesöt......Farmors hjärtegull.

Sommar i Älmesbo

Ja nu har jag varit på sommarträff i Edsbyn, det var jättetrevligt, jag fick prata lite engelska också det var inte så lätt men det gick rätt så bra, man förstår det mesta som sägs men det är värre prata själv. Min väninna Ingrid var också där, hon har flyttat ner til Gävle så vi träffas inte så ofta, så det var kul att ses, vi passade på att dricka lite vin också, sedan grillade vi och åt potatisgratäng, det var gott. Peter och jag sov över i lillstugan, det var mysigt. Träffen blev til ett härligt sommarminne.RSS 2.0