Målning av Friggeboden i Fränö 27/7 2009


Målning i Fränö


Loppisfynd

I går var jag på en liten loppisrunda på Kupan i Forsa, jag gjorde några små fynd bl.a en liten gullig skål i form av ett blad som jag vid te drickning tänkte använda som "avlastningsskål " för använda tepåsar, hittade även gardinomtag i form av änglar jättegulliga tycker jag, och priset för detta, ja det blev faktiskt billigt, sammanlagt blev det 2 :-, alldeles lagom för en semesterfirare. Under tiden som jag shoppade så var min sambo Peter kvar i stugan i Fränö och målade, Friggeboden som han just målat blev jättefin, den ser nästan ut som en helt ny stuga. Bilderna på målandet finns ovanför detta inlägg. I morgon ska jag ut och resa lite och försöka mig på att prata lite Engelska, berättar mera om detta senare.

Loppisfynd


Sorg och Minnen 23 Juli 2009

I dag är det 20 år sedan min mamma avled, min älskade mamma som även var min allra bästa vän, saknaden efter henne blev så oänderligt stor. Hon blev bara 54 år, mitt i livet så kom plötsligt döden och gjorde entré, man tycker att hon borde haft många återstående år kvar av livet, men döden bestämmer man inte över. Jag skulle ha viljat visa henne och berättat så många saker som hänt genom åren, hon fick aldrig träffa min sambo Peter, inte heller fick hon träffa min sons sambo Elisabeth och inte fick hon vara med och se Alma mitt äskade barnbarn, när hon levde var hon många gånger väldigt bekymrad för hur livet skulle gestalta sig för min dotter Susanne, som har ett förståndshandikapp, men allt har ordnat sig till det bästa för henne också. Tack Mamma för alla de fina år som jag fick ha dig till min mamma.      Din Dotter Gun


Peter och jag var på graven i dag och pyntade den med några rosor, min älskade pappa hade varit dit en stund tidigare och satt dit 4 stycken vackra mörkröda rosor.    Tack även till pappa för att du finns kvar här hos oss, vi älskar dig.

Jag bifogar en bild av graven.

Sorgen och Minnenas dag


Köksbord

Äntligen..... Vi har länge varit på jakt efter nya köksmöbler, och helt plötsligt dök de upp på blocket just sådana köksmöbler som vi så länge letat efter och det bästa av allt var att de fanns i grannorten bara en kvarts bilresa härifrån, så nu sitter vi bara vid köksbordet och njuter hela dagarna, skämt åsido så är vi båda jättenöjda med vårt köp. Nu ska vi snart åka på auktion få se om vi kan göra några fynd där.....Det är jättehärligt.....med semester....... Lägger in en bild på möblerna.


Köksbord


Barnvakt

Lördag och söndag 18 och 19 Juli

 Två härliga dagar som Susanne och jag var i Haddäng och hjälpte till att vara barnvakt, dessa dagar blev ett av sommarens fina minnen. Lägger in en alldeles färsk bild på Alma som håller på att bli stora tjejen nu... Sommarkramar till er alla från en jätte lycklig farmor.

Alma nästan 3 månader


RSS 2.0