Födelsedagsfest

Idag åkte Peter jag och Susanne ner till Haddäng och firade både Elisabeth och Alma. Elisabeth fyllde år i dag och Alma fyller 1 år på Onsdag så då fick det bli en dubbelfödelsedags fest. Vi blev bjuda på mat och tårta till efterrätt det smakade jättegott, pappa och Valfrid var också med oss och firade, Elisabeths mamma Kajsa och hennes man Jonny var också de tillsammans med oss och firade. Alma fick många fina saker, men det som var mest intressant för henne var nog ändå present papperet och snöret, ja så är det ju när man är liten.Det blev en riktigt fin och trevlig dag. Tack Lars-Erik och Elisabeth för allt det goda som vi bjöds på. Lägger in lite bilder ifrån dagens händelser.

Några foton från dubbel födelsedagsfesten


Våren gör intåg

Idag har Peter bytt till sommardäck på min bil, han märkte att fälgarna till sommardäcken var alldeles svarta speciellt de på framdäcken så då skurade han dem med en diskborste, han fortsatte sedan med att tvätta bilen  och när allt var klart var han och kollade luften i däcken också, ja som ni förstår så är han en riktig pärla, min lilla lyckopärla..... som ni förstår så känner jag mig mycket glad, blev sedan inte så lycklig när jag såg smutsiga kattspår på bilhuven grrrr.... Peter och jag var ut på en promenad jag gick den kortare rundan medans Peter valde den längre, beställde lite tussilago av honom när jag visste att de växte just där han skulle gå, så då hade han några stycken med sig hem som nu står och pryder vårt köksbord. I dag har jag även planterat ut penséer i krukor som jag sedan placerat på altanen och på stora ingången på framsidan av huset. Jag lägger in lite bilder av vårblommorna. I morgon ska vi åka till Haddäng på dubbel födelsedagskalas då både Alma och Elisabeth fyller år med någon dags mellanrum så det kommer nog lite bilde rifrån kalaset framöver. Nu ska jag börja med att fixa till lite god middag som jag ska bjuda Peter på.

Vårtecken 2010


10 04 11

Idag var Peter och jag och tittade till stugan i Fränö, mycket snö hade försvunnit men mycket fanns också kvar. Vi hade fika med oss, det var mysigt att sitta på altanen i solens sken och gona oss lite och fika. Trädgårds tomtarna tjatade hela tiden när vi var där och ville bli utsläppta så till slut gav jag med mig så nu är de ute i vårsolen. När vi var i stugan så ringde Ingrid till oss och sa att Sune och hon var på väg upp för att hämta deras hund Emil som varit på semester hos Evy och Gilbert en tid,sedan kom de hem till Frigge och hälsade på oss, vi både åt och fikade tillsammans, det blev en riktigt trevlig dag. Lägger in lite bilder ifrån dagens händelser. Sköt om er... Gun

Än är det vinter kvar säger mor


RSS 2.0