Vårkänslor

Ja nu kan man nästan få lite vårkänslor, det är ju sista januari i morgon, skönt att den snart är förbi så när vi går in i februari så är vi i alla fall ett steg närmare vår. I helgen har jag äntligen sytt klart den nya köksgardinen, den var inte så rolig att sy men jag blev nöjd med resultatet i alla fall. I morgon måndag ska jag försöka jobba hoppas det går bra, har varit lite krasslig i helgen. I fredags när jag var på hemväg så såg jag att generatorlampan  lyste i bilen och bilen var verkligen hårdstartad när jag skulle i från sjukhusparkeringen, så i morgon blir det att parkera bilen på Olle Anderssons bilverkstad. Lägger in lite vårbilder på lite tulpaner och den nya köksgardinen.

Vårnytt


Takskottning i Fränö

Ja hur mycket snö som helst igen... Fara för taken... Ja denna vinter är en repris på den förra, och det är kustlandet  som igen fått den största snömängden, vår stuga i Fränö liknade ett sorts "snömonster" och på taket fanns en stor snömängd, så igår den 3/1 beslöt vi oss för att försöka skotta av en del. Så klart var det Peter som gick upp på taket, han som inte är höjdrädd, jag var kameraansvarig, men jag skottade lite jag också, fast på backen. Så nu är en del av taket skottat men fortsättning följer. Lägger in lite bilder ifrån gårdagen.

Snö, Snö, Snö


Julen 2010

Äntligen jul igen. Ja så var det åter jul igen åren bara vimlar förbi den här julen var Almas andra, och hon fick verkligen många julklappar, både hårda och mjuka, långa och korta, stora och små och varje gång hon öppnade en julklapp så ville hon leka med dem en stund också, så det tog en stund för henne att öppna alla.Har lagt in lite bilder ifrån julen, bilder ifrån olika ögonblick under julaftonskvällen. Vi dvs. jag och Susanne, pappa, Valfrid, Lars-Erik, Elisabeth, Alma, Elisabeths pappa Kjell och hans fru Birgitta samlades hos Alma för att fira jul tillsammans, Peter åkte till Edsbyn till sina föräldrar för att fira jul tillsammans med dem, det blev att riktigt fint julfirande för oss alla, med mycket mat och lite godis också. För min del så var det ett tag lite ovisst om jag skulle kunna vara med och fira jul, natten emot julafton fick jag en rejäl urinvägsinfektion, blev så dålig så jag nästan kröp på golvet ett tag, ringde sjukvårdsrådgivningen under natten och blev då efter många om och men bokad till ett läkarbesök på familjeläkarjouren som håller till på akutmottagningen på Julafton kl. 13.00. Läkaren skrev ut medicin till mig som jag skyndade mig att hämta innan apoteket stängde, sedan åkte Susanne och jag ner till Haddäng till de andra för julfirandet. När vi kom ner dit så var nästan allting fixat, så det dröjde inte länge innan vi satt till bords och åt, mmmmm vad gott med julmat. Tack Alma för att jag fick fira jul med dig, hoppas att jag får göra det många jular framöver, kram från farmor. Julkramar till er andra också, sedan hoppas jag att år 2011 blir ett riktigt trevligt och friskt år för oss alla.

Julbilder 2010


RSS 2.0